Meny Stäng

Årets Julfirande går som vanligt till historien

Den 24 december i år genomfördes som planerat årets julfirande som planerat. Även i år gick tillställningen till historien, men denna gång som ett rekordfirande av helt nya mått. 25 personer och en hund vida namn Linus samsades på ett aldrig tidigare skådat sätt om mat, svängrum och julklappar. Åtgången på mat var något lägre detta år då ingen kunde röra sig inom köksregionen, vilket i allmänhet är en förutsättning för backning. Denna låga nivå av åtgång är i allmänhet motsatt proportionerlig mot efterrättsbordets åtgång, då fri rörlighet i större salonger är tillgänglig. Så var också fallet även i år.

En genomgående åsikt, som även delas av undertecknad, var att årets julbord höll mycket hög kvalité, kanske rentav den högsta någonsin. Det är bara möjligt genom en gemensam ansträngning där alla lägger ner lite extra kärlek på sina bidrag och tillsammans blir ansträngningen mångdubblad. Fantastiskt!!

Avslutningskommittén bestående av två ordinarie medlemmar (Ragnar, även kallad Bagge och ibland Ragge, samt undertecknad) kontrollerade att alla ljus var släckta (tror jag) efter att ha gått genom samtliga skotska på-platsen-köpta exportvaror, simultant med en detaljerad diskussion om…om …om …nånting…

Det här gör vi om!!